Välkommen som medlem i Vadstena Handbollsförening!

Vadstena HF strävar alltid efter att öka medlemsantalet i föreningen.
Som aktiv eller medlem av styrelsen är det ett krav att vara medlem i föreningen. Därutöver kan ett medlemsskap ses som ett direkt ekonomiskt stöd till föreningen genom den medlemsavgift som klubben får men också en chans att vara med och påverka utvecklingen i föreningen genom de övergripande beslut som fattas vid föreningens årsmöte.

OBS!
Som aktiv är det viktigt att se till att medlemsavgift är betalad innan seriespelet startar. Använd OCR-numret så förenklas administrationen.

Medlemsavgifter 2019 - 2020

Senior (99 och äldre) 1400 kr/år + licensavgift
Junior (00 - 02) 1300 kr/år + licensavgift
Ungdom (03 och yngre) 1200 kr/år + ev. licensavgift
Mini liten plan, två träningar i veckan 600 kr/år
Mini liten plan, en träning i veckan 400 kr/år
Ledare 100 kr/år + ev. licensavgift
Familjeavgift (samma adress) 1800 kr/år + ev. licensavgivt
Stödmedlem 250 kr/år

För de som vill är det möjligt att dela upp betalningen av avgiften till två tillfällen under säsongen.

Om ni har fått en faktura som ni tycker att ni inte ska ha så kan det finnas många anledningar till detta, till exempel att du/ditt barn har slutat spela handboll eller att du/ditt barn har bytt medlemskategori. Om det är så hör av er till Malin Fyhr (070-9329690) så reder vi ut det.

Lagpeng 2019 - 2020

VHF tillämpar ej individuell träningsavgift för spelare utan istället skall varje lag innan den 31/1 varje år ha betalt in en lagpeng som skall täcka dessa kostnader. OBS att dessa sätts utifrån lagets "ålderstillhörighet", inte de individuella spelarnas.

Senior 5000 kr/år
Ungdom stor plan 5000 kr/år
Mini liten plan 0 kr/år

Fonder

VHF har två fonder som är avsedda att kunna ge ekomisk stöttning till medlemmar i VHF. Läs mer om fonderna här.

Stödmedlemskap

VHFs intäkter kommer framför allt från medlemsavgifter och sponsorer, samt bidrag från Vadstena Kommun och Svenska Handbollförbundet. Det vill säga, vi förlitar oss helt på stöd utifrån. Som motprestation vill vi så klart driva och utveckla klubben på ett sätt som är bra för våra ungdomar i Vadstena och för de som ger oss sitt förtroende genom stöd av olika slag.

Ditt stödmedlemskap är ett viktigt stöd till Vadstena HF och bidrar till att vi kan behålla och utveckla den positiva kraft som VHF är för bygden.

Stödmedlemmar är en medlemskategori som betalar 250 kr för sitt medlemskap.

Vi är tacksamma om ni kan hjälpa oss att hitta tänkbara stödmedlemmar, det finns! Om ni känner någon så ge dem gärna informationen att 250 kr kan betalas in till:

Bankgiro:

Konto i Vadstena Sparbank:

8383-2, 04 101249-3

Namn och adress anges på inbetalningen.

Uppdaterad: 20 OKT 2019 08:03 Skribent: Styrelsen

VHF:s sponsorer: